عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ترامپ: بولتون به من التماس می‌کرد

ترامپ: بولتون به من التماس می‌کرد رئیس جمهور آمریکا انتقادات و حملات بسیار تندی را علیه مشاور امنیت ملی سابق خود، جان بولتون دنبال کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا با انتشار رشته توئیت‌هایی انتقادات بسیار تندی علیه «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی خود انجام داد.

 

ترامپ در حساب کاربری خود در توئیتر با انتقاد از رفتار بولتون، نوشت: آدمی که سال‌ها پیش نتوانست برای نمایندگی در سازمان ملل تأیید صلاحیت بگیرد، نتوانست برای هیچ‌چیز تأیید بگیرد، به من التماس کرد که سمتی به او بدهم که نیازی به تأیید سنا نداشته باشد. من هم این سمت را به او دادم، آن هم با وجود آنکه بسیاری می‌گفتند این کار را قربان انجام ندهید.

 

ترامپ همچنین به اظهارات و تصمیمات بولتون درباره کره شمالی اشاره کرد و گفت: او این سمت را گرفت و به اشتباه در تلویزیون از مدل لیبی صبحت کرد و کلی قضاوت‌های اشتباه دیگر داشت. رک بگویم که او اخراج شد، به این خاطر که اگر به حرف‌های او گوش داده بودم، ما تا الان در جنگ جهانی ششم بودیم. بعد هم می‌رود و کتاب زننده و غلطی می‌نویس، پر از اطلاعات طبقه‌بندی‌شده امنیت ملی. چه کسی چنین کاری می‌کند؟

 

دو روز پیش از این، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که نسخه اولیه کتاب خاطرات بولتون که برای بازبینی به کاخ سفید ارسال شده، نشان می‌دهد که بر خلاف ادعای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، مسدود کردن کمک‌های مالی به دولت اوکراین، مستقیماً با هدف تحت فشار قرار دادن کی‌یف جهت پیشبرد پرونده قضایی علیه فرزند «جو بایدن» از نامزدهای پیشتاز دموکرات‌ها، صورت گرفته است.

 

بر اساس این گزارش‌ها، بولتون در این کتاب که هنوز در دسترس عموم قرار نگرفته، ادعا کرده است که مستقیماً از ترامپ شنیده که تنها زمانی کمک‌ها به کی‌یف را آزاد می‌کند که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با تحقیق در مورد هلدینگ «بوریسما» که «هانتر بایدن» یکی از اعضای هیأت مدیره آن است، موافقت کند.

 

انتشار این خبر با خشم ترامپ روبرو شده و حال به نظر می‌رسد حملات تند علیه بولتون مرتبط با احتمال حضور او در جلسه شهادت علیه ترامپ باشد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار